Opisi proizvoda

ProGate nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProGate ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Dostupnost proizvoda

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja:
021 735 907. 

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om., a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Sve izražene cene su podložne promenama u skladu sa promenom cenovnika. ProGate se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili porudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja porudžbenice. ProGate ima pravo da otkaže porudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene. ProGate zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Način dostave

ProGate vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 4 radna dana na adresu kupca. Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  4 RADNA DANA