Otvarajte garažna vrata na dugme

Segmentna
Garažna Vrata

Toliko je dobrih razloga da izaberete prava

Hormann Segmentna Garažna Vrata

Segmentna garažna su, jednostavno, najbolja garažna vrata dostupna na tržištu. Poznata su po svojoj konstrukciji, izrađena su od odvojenih delova – segmenata, otvaraju se vertikalno, parkiraju ispod plafona pružajući maksimalnu iskorišćenost prostora. Sve to, i još više, ih čine idealnim za sve vrste garaža. 

Hormann garažna vrata Hormann segmentna garažna vrata

Segmentna garažna vrata su vrlo brzo postala jedan od najpopularnijih izbora garažnih vrata, a ProGate će transformisati, ne samo izgled Vašeg doma, već će dodati lakoću korišćenja i pravo zadovoljstvo svaki put kada koristite garažna vrata.

Hormann segmentna garažna vrata
Garažna vrata od proizvođača br.1 u Evropi za Vaš dom.

Savršena kombinacija održivosti i bezbednosti

Hörmann garažna vrata sa motorom nude vam brojne prednosti: širok spektar mogućnosti dizajna, pogodnost, kao i efikasnu toplotnu izolaciju! Nudimo Vam visokokvalitetna garažna vrata sa posebnom ponudom modernog dizajna.
Segmentna vrata se otvaraju vertikalno i odlaze ispod plafona. Ovom konstrukcijom nude maksimalan prostor u garaži i ispred nje. Garažna segmentna vrata se mogu ugraditi u bilo koji otvor garaže i nude do 14 cm veću prolaznu širinu u odnosu na kipujuća garažna vrata. Osim toga, zahvaljujući trajno elastičnim i na atmosferske uticaje otpornim dihtung gumama, ona su sa svih strana optimalno zaptivena. I ono što ih čini jedinstvenim je to što sami birate njihov dizajn!

Hormann garažna vrata Hormann segmentna garažna vrata

Najbolja odluka po najboljoj ceni

Zašto Hormann Segmentna Garažna Vrata?

Napravljena od 42mm sendvič panela od plastificiranog pocinkovanog lima, dok je ispuna od poliuretanskog penepanela, sa odličnim Italijanskim motorima, naša segmentna vrata mogu da izdrže najteže uslove, odolevaju jakim udarima vetra, odlična su toplotna izolacija, nema kondenzacije tokom zime, snažna zvučna izolacja i pružaju mir i sigurnost. 

Ovakav tip garažnih vrata nudi mnogo veći stepen praktičnosti i fleksibilnosti u odnosu na druga garažna vrata. Mogu se ugraditi na bilo koju garažu, bilo da je otvor garaže pravougaoni, sa zakošenim uglovima ili sa lukovima i uvek pružaju savršeno zatvaranje zahvaljujući gumi koja koja se nalazi sa svih strana. 

Vaša nova garažna vrata

Vi birate garažna vrata po Vašoj meri i želji

Zatražite svoju ponudu za garažna vrata dizajnirana prema Vašim željama još danas.  Prosledite nam informacije kao što su: željene dimenzije*, motiv garažnih vrata ( S-panel, M-panel ili L-panel), boju vrata (bela, svetlo siva, antracit, tamni ili zlatni hrast), da li je potrebna montaža** ili ne, i dobićete ponudu za vrata u što kraćem roku. 

Težina
DIMENZIJE

Garažna vrata koja možete da naručite mogu biti u dimenzijama: širine od 2550 mm do 5000 mm, visine od 2000 mm do 3000 mm.

pantone
BOJA

Vi birate boju u kojoj želite da budu Vaša garažna vrata: bela, alu siva, antracit, čokoladna, zlatni hrast.

pencil-and-ruler
DIZAJN

Možete da birate i dizajn panela: ravan panel, panel sa više linija ili jednom linijom, kocka panel, glatki panel.

plus
DODATNA OPREMA

Mogućnost ugradnje pešačkih vrata, prozora, modula za otvaranje putem telefona...

*Sva vrata koja prelaze visinu od 3000mm se smatraju industrijskim vratima i mi ne vršimo montažu takvih vrata. 

**Veoma je bitno da napomenemo da naši montažeri, zbog daljeg održavanja ili naknadnih izlazaka na teren, montažu naših vrata vrše isključivo na teritoriji Vojvodine!

Dezeni segmentnih garažnih vrata koje možete da poručite kod nas

Paneli koje mi koristimo za izradu vrata su nemačkog proizvođača HORMANN koji  daje 10 godina garancije na panele!

NAPOMENA: Bez obzira na dezen i boju vrata koja izaberete,  unutrašnja strana SVIH garažnih segmentnih vrata se isporučuje standardno u sivobeloj boji (RAL 9002).

BELA

SIVA

ANTRACIT

ZLATNI HRAST

TAMNI HRAST

TAMNO BRAON

Ukoliko želite da vaša vrata budu automatizovana, odaberite jedan od ponuđenih motora.

Uz konsultaciju sa našim tehničarima, u zavisnosti od dimenzija Vaših vrata, dobićete smernice koji motor* Vam je neophodan: PROBO 60, PROBO 80, PROBO 100 ili PROBO 120. 

*Svi motori se isporučuju u setu: motor, odgovarajuća šina, set za montažu, 2 daljinska upravljača.

Motori za garažna vrata

Koji motor izabrati za otvaranje segmentnih garažnih vrata zavisi pre svega od dimenzija samih vrata i inteziteta njihovog korišćenja. U ponudi imamo italijanske LIFE motore za serije PROBO za kapije do 3m visine i površine do maksimalnih 16m².