Toliko dobrih razloga da izaberete prava garažna vrata

Segmentna garažna vrata su vrlo brzo postala jedan od najpopularnijih izbora garažnih vrata, a ProGate će transformisati, ne samo izgled vašeg doma, već će dodati lakoću korišćenja i pravo zadovoljstvo svaki put kada koristite garažna vrata.

Segmentna garažna su, jednostavno, najbolja garažna vrata dostupna na tržištu. Poznata su po svojoj konstrukciji, izrađena su od odvojenih delova – segmenata, otvaraju se vertikalno, parkiraju ispod plafona pružajući maksimalnu iskorišćenost prostora. Sve to, i još više, ih čine idealnim za sve vrste garaža. 

Napravljena od 40mm sendvič panela od plastificiranog pocinkovanog lima, dok je ispuna od poliuretanks penepanela, sa odličnim Italijanskim motorima, naša segmentna vrata mogu da izdrže najteže uslove, odolevaju jakim udarima vetra, odlična su toplotna izolacija, nema kondenzacije tokom zime, snažna zvučna izolacja i pružaju mir i sigurnost. 

Ovakav tip garažnih vrata nudi mnogo veći stepen praktičnosti i fleksibilnosti u odnosu na druga garažna vrata. Mogu se ugraditi na bilo koju garažu, bilo da je otvor garaže pravougaoni, sa zakošenim uglovima ili sa lukovima i uvek pružaju savršeno zatvaranje zahvaljujući gumi koja koja se nalazi sa svih strana. 

VI BIRATE SEGMENTNA GARAŽNA VRATA

PO VAŠOJ MERI I ŽELJI

DIMENZIJE

Garažna vrata koja možete da naručite mogu biti u dimenzijama: širine od 2550 mm do 5000 mm, visine od 2000 mm do 3000 mm.

BOJA PANELA

Vi birate boju u kojoj želite da budu Vaša garažna vrata: bela, alu siva, antracit, čokoladna, zlatni hrast.

DIZAJN PANELA

Možete da birate i dizajn panela: ravan panel, panel sa više linija ili jednom linijom, kocka panel, glatki panel.

DODATNA OPREMA

Mogućnost ugradnje pešačkih vrata, prozora, moduala za otvaranje putem telefona…

DALJINSKO OTVARANJE

Motori za garažna vrata

Koji motor izabrati za otvaranje segmentnih garažnih vrata zavisi pre svega od dimenzija vrata i inteziteta njihovog korišćenja.