Upoznajte proizvođače

LIFE motori: sigurni, izdržljivi proizvodi koji se lako održavaju

LIFE motori za kapije

LIFE nudi nove mogućnosti u svetu automatizacije. Radi se o Italijanskom brendu, pa se i očekivalo da svi proizvodi ove kompanije budu precizno dizajnirani do detalja, sa odličnim izgledom i širokim spektrom mogućnosti i i prilagođenih usluga.

Life Home Integration je osnovan 1972. godine kao deo AMP grupe, koja posluje u industriji plastike i metala. Kompanija je rasla tokom godina i specijalizirala  se za sektor automatizacije, stvarajući čvrste, pouzdane proizvode koji se lako instaliraju. Danas Life ima vlastiti sektor, a svi proizvodi  se proizvode isključivo u severoistočnoj Italiji.

Spektar proizvoda LIFE kompanije se kreće od motora za klizne i krilne kapije, motora za segmentna garažna vrata, automatskih rampi, pa sve do dodatne prateće opreme kao što su šifratori, centrale, daljinski upravljači, fotoćelije, antene itd. Njihov najpoznatiji motor je svakako LIFE ACER, motor za kliznu kapiju. Acer je motor premium kvaliteta namenjen za klizne kapije do 3000 kilograma težine i namenjen je da traje. Veeoma robustan, snažan, i spreman za rad u svim uslovima. Ukoliko Vam je potreban proizvod koji će da traje i da ne razmišlate o njegovoj skoroj zameni, Acer je svakako pravi izbor. 

LIFE motori za kapije su lepo dizajnirani, dostupni u verzijama 230V i 24V, izdržljivi, pristupačni. 

LIFE OPTIMO PROGATE
LIFE Optimo
LIFE Armor
LIFE Armor
Life Acer - PROGATE
LIFE Acer
LIFE Supra automatska rampa
LIFE Supra SIVA
LIFE Supra CRVENA
5/5

LIFE motori za kapije, kao i njihove rampe imaju garanciju od 36 meseci!

Related Posts